Aldente

Vi trenger en erfaren, dyktig designer med lidenskap for fag og hjerte for bærekraft

Vi trenger en erfaren, dyktig designer med lidenskap for fag og hjerte for bærekraft

En som elsker faget sitt og det å skape de beste løsningene sammen med andre. 

Du er formsterk og eksplorerende – alltid på jakt etter nye digitale løsninger. Det du leverer fra deg har gjennomført høy kvalitet, uavhengig av flate. Du jobber godt selvstendig, men også i team, og liker godt perioder med høyt arbeidspress. Du har bransjeerfaring og relevant utdannelse, fortrinnsvis bachelor. Og, ikke minst, du lar bærekraft være styrende i små og store valg på og utenfor jobb.  

Aldente er så mye mer enn en jobb. Det er kreativ lidenskap, det er en driv etter å bidra for oppdragsgivere som ser lengre enn sin egen generasjon. Det er faglig kjernekompetanse i å utvikle konsepter og kommunikasjon som peker på mål - og engasjerer. Det er mange av byens fineste oppdragsgivere med like fine prosjekter, mål og muligheter. Aldente er aldri kjedelig. Og det er mer enn 8-16. Av og til ikke bare av og til.

Vi har tette bånd og dyp respekt for dem vi samarbeider med i bransjen vår, og er på den måten mye mer enn bare oss selv. Du finner oss i de fineste lokalene i hele den kreative kommersielle næringen i byen. Med utsikt til sjefen vår: Naturen! Fjell, sjø og himmel!

Er du en designer med guts, erfaring, hjerte på plass og stolte jobber bak deg – og kjenner at dette girer din indre motor? Send cv og noen ord til Kristin Koll snarest, sammen med de beste jobbreferansene dine.

(I denne omgang skal vi ansatte en designer. Fra våren 2019 trenger vi også en senior art director. Stillingen vil bli utlyst i januar, men kontakt gjerne Kristin for en uformell samtale. 


Ny nettside? Velg mellom tre ulike pakker

Ny nettside? Velg mellom tre ulike pakker

Nettsider kan selvsagt variere enormt i størrelse, design og tekniske krav. For å gjøre det enklere for deg å komme i gang med ny nettside, har vi laget tre pakker: En god nettside, En veldig god nettside og En super nettside.

Trenger du ny nettside?

Trenger du ny nettside?

Svaret kommer helt an på hvem du er og hvilken jobb den nye nettsiden skal gjøre for deg. Likevel finnes det noen viktige ting du absolutt bør ha på plass:

Kommunikasjon som skaper bevegelse

Kommunikasjon som skaper bevegelse

–Hva er Aldente gode på? Hvordan jobber dere? Hvorfor skal jeg velge Aldente?

Vær så god: 32 sider om hva vi kan, hvordan vi gjør det, hva vi har gjort før og hva oppdragsgiverne våre synes om den jobben vi har gjort. Noe av det finner du på al-dente.no men ikke alt – så ta gjerne en kikk!