Aldente

Bakgrunn

Aarsland møbelfabrikk er en av landets ledende leverandører av kvalitetsrike kontor- og skolemøbler. Aarsland har lokal produksjon på Vigrestad på Jæren og er i dag fjerde generasjon som driver møbelfabrikken.

Aldentes oppgave var å utvikle ny nettside som ivaretar posisjonen som en av landets ledende, kvaliteten, historien og salgsmål. Nettsiden skal kunne bygges på og videreutvikles sammen med selskapet.

Løsning

Etter en kommunikasjonsstrategiprosess med hjertelig og direkte dialog hvor både ikke-målbare og målbare mål ble satt – samt research blant konkurrenter og inn- og utland – landet vi på et hierarki som skulle gjøre det enkelt å både oppleve kvaliteten og nettsidestrukturen raskt og intuitivt. Vi utviklet en nettside som løfter opp Aarslands historie, kvalitet, kjernekompetanse og bærekraftsatsing med lenker på fremsiden og hvor det er enkelt og intuitivt å orientere seg blant Aarslands kontor og skoleprodukter. Vi har også lagt vekt på å fremheve gode kundehistorien hvor produktene er tatt i bruk. Menystrukturen er basert på å gjøre det enkelt for kunder å raskt kunne orientere seg og bestille, uten å lete rundt blandt for mange valg. Vi har også utviklet en fargepalett som underbygger identiteten og som bidrar til å skape helhet på nettside med mange ulike produkterfoto. 

Aarsland har bygget stolthet for faget og håndverket i 4 generasjoner. Det var derfor også naturlig å ta nye profilbyggende foto av menneskene i produksjonen, samtidig som vi tok foto ifm Aarsland bærekraftrapport sammen med dyktige fotograf Tom Haga.

Aldente har stått for kommunikasjonsstrategi, nettsideherarki, fotoregi og design. Elin Bergsåker Sola har skrevet alle de gode, identitetsskapende tekstene og Kodeks har både programmert siden og vært en god sparringspartner på teknisk løsning. Publiseringsverktøyet som er valg er wordpress. Vi ser frem til å følge bruken av siden gjennom Google Analytics, evtntuelt justere og optimalisere - og ikke minst følge Aarsland på veien videre. Hurra for en fin (snart) 100 åring!

Her kan du se Aarsland møbelfabrikks nye nettside!


Her kan du se Aarsland møbelfabrikks nye nettside!

Bli inspirert av Aarslands mange stolte referanseprosjekter

Med stolhet i ryggen! Fotobank for Aarsland er utviklet i samarbeid med fotograf Tom Haga.

Erik Jonas er 4. generasjon leder på Aarsland møbelfabrikk og den første til å løfte frem fabrikkens etablerte bærekraftarbeid

Her kan du se Aarsland møbelfabrikks nye nettside!