Aldente

Bli med og dans forfallsdansen!

Bli med og dans forfallsdansen!

Lanseringskampanje for den nye medlemsfordelen: DNB-avtalen
bate boligbyggelag

Bakgrunn

Bate boligbyggelag har alltid hatt masse gode medlemsfordeler og muligheter for å spare penger på alt fra jazz til joggesko, men høsten 2019 inngikk de et samarbeid med DNB, og medlemmene fikk en fordel som VIRKELIG monnet: Den todelte DNB-avtalen: 1) 12 000 kroner når du bruker DNB til å selge bolig og 2): En fantastisk rente på boliglånet. Såpass at du faktisk blir glad når lånet forfaller. Og får lyst til å danse en liten dans. 

Løsning

Forfallsdansen! Vi laget en liten film om paret som danser forfallsdansen i ren glede når lånet forfaller. Filmen ble spredt i alle digitale flater, stillfoto fra filmen ble brukt i alle trykte flater og lanseringen ble selvsagt markert internt - med en dans.

Foto/film: Moxey

Resultat

De første to månedene fikk de over 200 % flere nye medlemmer enn i samme periode året før. Andre boligbyggelag ringte og lurte på hva Bate hadde gjort som fikk så vanvittige resultater. DNB, som i starten hadde vært litt reserverte, ringte og lo og ville ha forfallsdansen på skjermer i alt fra bankfilialene til DNB Arena.


GDN-annonser

Baksiden av medlemsbladet Ditt Bate

En liten "jukselapp" til Bate- og DNB-ansatte

Nyhetsbrev til alle medlemmer

En liten brosjyre om den gode avtalen