Aldente

Kortreist storbyweekend med Arne Hjeltnes

Kortreist storbyweekend med Arne Hjeltnes

Destinasjonskampanje for Visit Region Stavanger
region stavanger

Bakgrunn

Det er vår 2021 og Erna har sagt at vi fortsatt må belage oss på Norgesferie. Men det er ikke bare derfor Visit Region Stavanger vil hjelpe norkvinner- og menn med gode, kortreiste weekendopplevelser: Stavanger har lenge vært på høyde med London, Paris, København eller Amsterdam når du vi unne deg en storby weekend, vi har bare ikke sagt det høyt. 

Kampanjens jobb er å sterkt og tydelig posisjonerer Region Stavanger og regionens 13 kommuner som topp 3 destinasjon for Norgesreiser - hele året.

Kampanjen skal også støtte mål om å øke antall turister til Rogaland i 2021 og å øke overnattinger/booking fra 1,6 til 3 døgn.

Flere døgn på samme sted er ikke bare godt for Visit Region Stavanger medlemmer, men også for miljøet: kampanjen skal også inspirere til å oppleve Stavanger til fots eller på el-sykkel og skal ellers gjøre det enkelt for deg som vil reise grønnere ved å løfte frem kollektivtransport og mulighet for å leie el-biler.

Løsning

Arne forteller gjennom 5 små filmer og en egen lokalguide om hvorfor du ikke trenger dra til London, Paris, København eller Amsterdam når du vi unne deg en storby weekend. 

I tett samarbeid med Elin Bergsåker Sola, Vinterfilm, Sweet Music, Aukar, Arne Hjeltnes og Visit Region Stavangers Gunhild, Elisabeth og Lene har Aldente hatt ansvar for kampanjen som består av 5 filmer og en lokalguide for deg som vil ha en byweekend du sent glemmer, fylt med måltidsopplevelser, besøk hos lokalprodusenter, deilige hotellsenger, nisjebutikker, kultur- og matskatter - alt tilgjengelig til fots eller på en av byens mange el-sykler. 

Bloggen kan du lese her!

Snurr filmer under:
 


Når restriksjonenes tid er forbi, skal Stavanger igjen fylles med mennesker, mat og opplevelser.

I denne filmen har Arne Hjeltnes besøkt Sirkus Renaa, Nuart Festival, Ostehuset, Stavanger kunstmuseum, Bellies og Lervig Local.

Arne Hjeltnes spiser seg gladelig gjennom Stavanger, særlig fordi det finnes så mange lokale råvarer å smake på

I denne filmen snakker han med Gladmat og GuideCompaniet, og besøker FADED, Made with Hart, Gaffel & Karaffel, Fish & Cow og Tango.

Arne Hjeltnes besøker nyoppussede Hotel Victoria og Salon du Nord, Renaa Xpress på Sølvberget, Sabi Enso, Private Cruise Stavanger, KOKKO kaffebar og den flytende badstuen Damp.

Arne Hjeltnes har sine Stavanger-favoritter (og han har ikke tenkt å holde dem for seg selv!). Les bloggen og besøk Stavanger! <3