Aldente

Legg bryllupslisten hos Designforevig og vinn et filmteam til den store dagen

Legg bryllupslisten hos Designforevig og vinn et filmteam til den store dagen

Spennende samarbeid med I Do Studio
designforevig

Bakgrunn

Bryllupslistene er viktige for Designforevig, og som for alle interiør- og gaveforretninger er kampen stor om å få paret til å legge listen hos akkurat dem. Derfor har de i en årrekke lokket med fine premier fra butikkhyllene til de nygifte. I likhet med alle sine konkurrenter. På tide å tenke litt videre.

Løsning

En premie som passer perfekt inn i bryllupsplanleggingen: Et profesjonelt filmteam følger brudeparet gjennom hele dagen og dokumenterer akkurat deres store dag. Filmteamet kommer fra I Do Studio, en gruppe unge fotografer som har spesialisert seg på vakker bryllupsdokumentasjon, og resultatet er en profesjonell film som gir de nygifte mulighet både til å gjenoppleve den store dagen og dele den med de som ikke var der.

 

Sosiale medier var et en naturlig hovedplattform for å få engasjement og respons her. En kampanjefilm, laget for å gå viralt, fortalte om  konkurransen og samarbeidet mellom I Do Studio og Designforevig og viste hvor fin DIN film kunne bli.

 

Teasere og informasjon ble plassert i Designforevigs produktkatalog, i butikk og på nettsiden. 

Resultat

Sammen med bryllupsmesser i alle butikkene, bidro kampanjen til å doble antall bryllupslister i kjeden i løpet av et par uker.