Aldente

Siddiser anbefaler Midbøe

Siddiser anbefaler Midbøe

På nett, i avisa, på veiboards og på Facebook
midbøe

Bakgrunn

Jungeltelegrafen og anbefalinger fra kjente er langt å foretrekke for de fleste av oss når vi skal ta valg av håndverker.

Fordi vi stoler på anbefalinger. En av byens sterkeste merkevarer har levert rørleggertjenester på et skyhøyt nivå - Midbøestandarden - til to generasjoner siddiser. Et fortrinn det var naturlig å bruke da vi fikk det gjeve oppdraget med å bidra til å øke salget og styrke merkevaren hos privatpersoner.

Løsning

- Kunne dere tenke dere å anbefale oss? spurte Midbøe noen av kundene sine. – Ja, svarte overraskende mange. Gjennom avisannonser, på nett, på veiboards og på Facebook forteller naboen din, kollegaen din eller eller noen andre de stoler på, om sin erfaring med Midbøe, og hvorfor de mer enn gjerne anbefaler dem til venner og kjente. Parallelt annonseres et utvalg av Midbøes fastprispakker i alle kanaler.

 

På Facebook ble en tidligere nokså brakk Facebook-side sparket i gang igjen med en konkurranse: Fortell oss hvilket fastpristilbud du ønsker deg – kanskje vinner du akkurat det! På denne måten fikk vi opp igjen antall følgere og engasjementet rundt Midbøes facebookside med noe folk faktisk ville ha, samtidig som de gikk frivillig inn på midboe.no og studerte alle de gode fastpristilbudene Midbøe har. Aldente hadde også ansvaret for strategien og drift av Facebook-siden.

 

Besøk Midbøe på Facebook

Ambassadørfoto: Tord F. Paulsen

Resultat

Snaue to måneder etter kampanjestart viste tallene økning i besøkende på midboe.no fra både google.no, aftenbladet.no og Facebook. Kjempegodt engasjement rundt Facebook-konkurransen og ikke minst: En dobling i omsetning fra samme periode året før. 


Siddiser anbefaler Midbøe

i Aftenbladet

Midbøe anbefaler produkter

Stort engasjement rundt facebookkonkurransen