Aldente

Skikkelig mat kan like gjerne bestilles på nett

Skikkelig mat kan like gjerne bestilles på nett

Ny nettside
lura turistheim

Bakgrunn

Nettsiden til Lura Turistheim skal tjene mange formål: Den skal formidle dagens meny på Sola, Sandnes og Ålgård, den skal gjøre det enkelt og fristende og bestille catering og overtidsmat, den skal henge godt sammen med den eksterne appen, hvor kundene bestiller dagens middag, og den skal ikke minst bidra til å formidle historien om tre tradisjonsrike restauranter og én sterk merkevare som har servert skikkelig mat laget fra bunnen av siden 1949. Puh. 

Den tidligere nettsiden klarte ikke å oppfylle alle disse kravene på en god måte. Siden var vanskelig å orientere seg i, lite brukervennlig, rett og slett. I tillegg trengte den en ny visuell drakt, i tråd med den nye identiteten vi hadde utviklet for Lura Turistheim

Løsning

Hovedmålet da vi satte i gang jobben med nye www.luraturistheim.no var selvsagt å selge mer mat, men også å øke kjennskapen til merkevaren og kvaliteten og bidra til at folk velger skikkelig middag fremfor pizza og sushi, også når det skal gå fort.

Helt øverst plasserte vi derfor en hurtigmeny som leder folk inn der salgspotensialet er størst: Dagens, catering og kampanje.

Litt lengre nede kommer et kampanjepunkt som gjør det enkelt å alltid selge mest mulig av det som skal sesong-pushes, enten det er julemat, skrei eller grillmat. Denne muligheten for å være aktuell gjentas nedover siden i ulike former.

Foto er bærende i Lura Turisthems nye visuelle identitet – for å vekke matlysten, men også for å  formidle håndverket. Derfor er store, fine foto prioritert, også på nettsiden. Gode tekster var også viktig, tekster som formidler historien, håndverket, arbeidet og filosofien som ligger bak maten, samtidig som de ivaretar Googles krav til relevant, interessant innhold for å bli funnet på verdensveven. 

Foto: Tom Haga


Dagens meny er lett tilgjengelig

Tekstene forteller om folk som har laget skikkelig mat lenge før det ble hipt

Gode bilder av kokkene, råvarene og maten understreker håndverket som ligger bak