Aldente

God helse og livskvalitet for alle

God helse og livskvalitet for alle

Profil og nettside for nordisk sykehuskonsept
norveig hospitals

Bakgrunn

Norveig Hospitals er et resultat av at flere hoder tenker bedre enn ett. Da en medisinsk professor, en arkitekt og en byggentreprenør fant hverandre i en dialog om fremtidens sykehus, oppsto muligheten om å skape morgendagens sykehus for mennesker over hele verden. Og de er allerede godt i gang.

Arbeidet med Norveig Hospitals startet i 2018, da under prosjektnavnet Next Generation Hospital. Norveig Hospitals leverer ferdige sykehus etter nordisk modell. Konseptene baserer seg på kombinasjonen av effektiv behandling og topp moderne medisinsk utstyr, med vektlegging av trygg behandling og rask tilfriskning. På denne måten ønsker Norveig Hospitals å bidra til at flere får tilgang til et godt og rimelig helsetilbud i sitt nærmiljø.

Januar 2020 startet Aldente samarbeidet med Next Generation Hospital og har gjennom dette samarbeidet utviklet nytt navn, identitetsprofil og nettside.

Løsning

Navn og profil skulle underbygge at Norveig hospitals leverer nyskapende, trygge og topp moderne ferdigkonsepter for sykehus – etter nordisk modell. Navnet Norveig er opprinnelig et jentenavn av norrøn opprinnelse og kommer av "nordweg" som betyr "veien mot nord". For den nordiske samarbeidsgruppen som står bak konsept, arkitektur, medisinsk utstyr var det viktig å peke på nordisk modell og demokratiske verdier gjennom profilen. Logo og symbol er inspirert av det universelle røde kors, men i ny form og uttrykk.

Nettsidens mål i første runde var å skape en levende digital flate for å dele utviklingen av byggingen av det første sykehus i St. Lucia og en kunne vise til en god, presis beskrivelse av hva Norveig kan tilby.

Da nettsiden skulle lanseres før noen sykehus ennå er bygget, ble illustrasjoner og grafikk bærende i det visuelle uttrykket. Nettsiden skal videreutvikles med foto og ny prosjekter etterhvert som kontrakter signeres og byggingen starter i sør amerika og ulike afrikanske land i (forhåpentligvis) 2022.

Nettsiden er utviklet i samarbeid med Elin Sola (tekst). Kodeks har sått for programmering i wordpress.


Norveig Hospitals nettside.

Logo og symbol er inspirert av det universelle røde kors, men i ny form og uttrykk

Nettsiden til Norveig Hospitals

Sykehuskonseptet er bygget opp av moduler

Grafikk som vises status for de ulike prosjektene, som for eksempel St. Lucia.

Med kunder i hele verden er visittkort et must!

Besøk gjerne Norveig Hospitals nettside.