MATMAGASINET

God tur fra Eiganesveien til Ledaalparken

Matmagasinet har, siden cafeen åpnet i Eiganesveien 1, vært rødt, håndskrevet og uformelt. Organiske former som utrykk for kokken Ruths kjærlighet til hjemmelaget mat, gode råvarer og rause prosjoner. Etter 10 år i de samme lokalene flyttet de i 2017 til ærverdige Hermetikken, den gamle hermetikkfagskolen i selveste Ledaalparken - hagen til Kongen når han er i byen. Det krevde en gjennomgang av profilen som stemte med de nye lokalene.

De nye lokalene har tydelige irrete kobberelementer som en del av fasaden. Når de i tillegg er omkranset av en stor, grønn park, var den nye profilfargen gitt.

Den håndskrevne fonten ble skiftet ut med en strammere, litt mer klassisk font. For å beholde fortellingen om den uformelle atmosfæren og de håndlagede smaksopplevelsene du fremdeles får på Matmagasinet, beholdt vi de håndtegnede illustrasjonene som preger profilen. Nettsiden ble selvsagt også grønn, og litt ryddigere i anledning adresseskiftet.

Restauranten har fått en helt enkel Squarespace nettside, primært for åpningstider, meny, booking - og formidling av den fantastiske plasseringen i Ledaalparken.

Matmagasinets grønne hovedfarge er hentet fra grønnfargen i det oksiderte kobberet på taket.

Matmagasinets pose og kopp for folk i farten.

Matmagasinets logo er enkel å plassere på alle typer bakgrunner.

Matmagasinet fikk terningkast 6 i Stavanger Aftenblad i 2021 - husk å reservere bord!

Team

Aldente har laget den grafiske profilen, designet profilmateriellet samt satt opp den enkle Squarespace nettsiden.

Fotoene har Tom Haga tatt.

Forrige
Forrige

IVAR IKS | Kun tre ting skal i do. Dopapir er den ene.

Neste
Neste

VISIT REGION STAVANGER | Destinasjonskampanje - Stavanger hele året med Per Kjærstad