NYSNØ

Fra streite kontorlokaler til a walk in the woods

Med nytt navn, ny nettside og sine første ansatte flyttet Nysnø inn i midlertidige lokaler i Rosenkildehuset i Stavanger sentrum sommeren 2018. Lokalene var helt ok, men nokså utdaterte. Spesielt inngangspartiet, som alle besøkende først og fremst ville møte, var slitt og preget av å ha vært bygget for noen tiår siden. Store glassvegger på møterommene ga vel mye innsyn til kontorene og arbeidet som ble gjort der.

Planen var å kun leie lokalene ett års tid, mens de lette etter det perfekte permanente tilholdsstedet. Dermed ønsket de ikke å gjøre store, kostbare endringer i lokalene. Samtidig hadde de behov for å møte besøkende med et hyggelig, tydelig og merkevarebyggende Nysnø-håndtrykk.

A walk in the woods.

Vegger og tak i inngangspartiet ble malt mørkeblå, i Nysnøs profilfarger, for så å dekkes med smale spiler i norsk tre. «Bassengene» på hver side av inngangsdøren ble tømt for singel og innredet med sitteputer og grønne planter. På en av veggene har kunstner Pia Noreger laget en stor Ø, Nysnøs logosymbol, av gjenbrukt glass, plast, gamle smykker, tomme telys, nøkler, mynter, perlemorsskjell, steiner, perler, ødelagte lyslenker, knapper, kopper, flasker og tallerkener.

Glassveggene ble foliert i en rød rosa, en annen av Nysnøs profilfarger og en spennende kontrast til det mørkeblå. Graderingen på folien ga tilstrekkelig innsyn og lys, samtidig som datamaskiner og andre flater som kunne inneholde sensitiv informasjon, ikke var synlige.

De gamle “bassengene” fra 70-tallet ble innredet som små “walk-in-the-woods-pauserom med hyggelige sitterplasser i grønne omgivelser og utsikt til torget utenfor.

De gamle “bassengene” fra 70-tallet ble innredet som små “walk-in-the-woods-pauserom med hyggelige sitterplasser i grønne omgivelser og utsikt til torget utenfor.

Ideen om å lage Nysnø sitt logosymbol med speilbiter ble løst på en superfin måte av Pia Nordeger hvor også gjenbrukt plast, gamle smykker, tomme telys, nøkler, mynter, perlemorsskjell, steiner, perler, ødelagte lyslenker, knapper, kopper, flasker og tallerkener ble tatt i bruk.

Design av venterom, med bord og stol fra Frama.

Walk-in-the-woods vinduene

Møterommet fikk en vegg for grønn litteratur.

Glassveggene ble foliert i en rød-rosa profilfarge for å skjule innsyn (også til de rommene som ikke ble pusset opp i dette midlertidige kontoret).

Team

Aldente står bak konseptidé- og design, samt prosjektledelse ved gjennomføring. Alt trearbeidet er utført av Per Bryne. Plantene er levert av Stilken & Strøm. Lys: Creo Light Maling: H&M Malerservice . Møblene er levert av Johan Marnburg og Frama. Utsmykning Ø-skilt: Pia Noreger. Foliering og montering/lys Ø-skilt: Skilthuset.

Forrige
Forrige

NYSNØ | Navn og visuell profil til årlig klimainvesteringsmøte

Neste
Neste

VISIT REGION STAVANGER | Destinasjonskampanje - Norgesferien 2020